Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Nagyszéksósi Iskola és Ökoház
Cím: 6782 Mórahalom, VII. Ker. 155. Email: doboeszti@freemail.hu
Telefon: (06-30) 638-9376Gps: 46.21839523 , 19.88421059

Bemutatkozás

Mórahalomtól 6 km-re található Nagyszéksós, ahol a nemrégen felújított egykori Nagyszéksósi Iskola és a mellette újonnan felépített Nagyszéksósi Ökoház kiváló turistaszállásként funkcionál. Az iskola egyetlen nagy teremmel rendelkezik, ahol kb. 17 fõ elszállásolására van lehetõség. Ehhez tartozik 1 zuhanyzó, 2 WC és egy közös kis konyha.
A Ökoházban 3 szoba került kialakításra, mely összesen 8 fõ befogadására alkalmas. A szobákhoz saját zuhanyzó, WC tartozik, illetve egy közös étkezõ, konyha.A két létesítményhez tartozik egy harmadik épület, a volt kisvasút állomásépülete. A felújítások óta ez az épület ebédlõként mûködik.
Az iskola nagy, füves udvarral rendelkezik, ahol sátorozásra is van lehetõség. A környék összefüggõ természeti terület. A környezet kiválóan alkalmas túrázásra, természetjárásra, sportolásra.A hosszabb ideig tartó szakmai gyakorlatoknak, kutató és honismereti táboroknak a Gróf Klebelsberg Kuno Oktatási és Konferenciaközpont ad helyet, Nagyszéksóstól 9 km-re.Ha szeretnéd kötetlen hangulatban, meghitt környezetben eltölteni a tanuló évek legszebb napjait, együtt lenni az osztálytársakkal, tanárokkal, beszélgetni, játszani, kikapcsolódni, vagy csak örülni egymásnak, gondolj arra, hogy van egy hely Mórahalmon, ahol távol a világ zajától nagy szeretettel várnak Téged és az osztályodat, barátaidat. Csak a kornak megfelelõ minimális korlátok vannak. Nem szólnak rátok a szomszédok, ha hangos a zene, vagy ha nagyokat nevettek. Süthettek, fõzhettek magatoknak, de ha ehhez nincs kedvetek, a helyetekbe visszük az "ellátmányt". Mindezt olcsón, szüleiteknek is megfizethetõ áron kínáljuk Nektek!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink